اینکه گفتی، یعنی چه؟!
- سه شنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۳، ۱۰:۱۹ ب.ظ
- ۰ نظر
این روزها خبر ازدواج عماد رفسنجانی بهرمانی، فرزند آقای مهدی هاشمی رفسنجانی، نوهی آقای هاشمی رفسنجانی با خانم زهرا سیدروحانی، نوهی حضرت آیتالله سیدمحمدصادق روحانی (مدظلهالعالی) از مراجع معظم قم در وبگاههای خبری و روزنامهها ـ در داخل و خارج کشور ـ بازتاب ویژهای داشت. در پی این بازتاب دفتر آیتالله روحانی در خصوص چگونگی این ازدواج، محل برگزاری و هزینههای آن توضیحاتی را طی اطلاعیهای دادند که بسیار قابل تأمل بود. ابتدا این اطلاعیه را خوب بخوانید!
بسم الله الرحمن الرحیم
بهدنبال انتشار خبر ازدواج زهرا سیدروحانی، نوهی حضرت آیتاللهالعظمی سیدمحمدصادق روحانی (مدظله العالی) با عماد هاشمی رفسنجانی که بهطور گستردهای در سایتها و روزنامههای داخل و خارج از کشور منعکس شد، دفتر معظم له توضیحاتی را به اطلاع عموم مردم شریف ایران میرساند:
الف: پایهگذاری این وصلت از ابتدا بدون اطلاع و مشورت و بدون نظر مثبت جناب مهندس کاظم روحانی (پدر زهرا سید روحانی) انجام شده است و روند طی شده در این زمینه دارای اشکالات فراوان قانونی بوده که از طریق مراجع قضائی در حال پیگیری است و فعلاً از بیان توضیح بیشتر در این زمینه خودداری میکنیم.
ب: اعضای بیت معظم له از طریق رسانهها در جریان خبر برگزاری مراسم جشن قرار گرفتهاند، آن هم در شرایطی که حضرت آیت الله العظمی روحانی چندین روز است به دلیل کسالت در بیمارستان بستری هستند.
ج: فارغ از اشکالات وارده به اصل این ازدواج، باعث تأسف است در شرایطی که بسیاری از مردم در تنگنای اقتصادی قرار دارند این مراسم در باشگاهی گرانقیمت و مجلل برگزار شده است. لازم به ذکر است انتساب ظاهری دختر به مقام مرجعیت و برگزاری جشن در چنین مکانی موجب اعتراض و انتقاد بسیاری از مؤمنین واقع شده که برای رفع هرگونه ابهامی تاکید می شود بیت معظم له هیچ گونه حضور و نقشی در برگزاری این مراسم نداشتهاند.
دفتر حضرت آیتاللهالعظمی روحانی (مدظله العالی)
این اطلاعیه پیامهای خوبی را به خواننده منتقل نمیکند. مطالبی را که میتوان از آن فهمید:
الف) این ازدواج با فریب همراه بوده و طرف دختر تهدید به پیگیری قضایی کرده است.
ب) با وجود مشکلات فراوان اقتصادی در جامعه این ازدواج با هزینهای گران و در جایی غیرمتعارف با شأن روحانیت انجام شده است.
ج) شاذتر از همه اینکه خانوادهی محترم عروس ماجرا را از طریق خبرگزاریها مطلع شدهاند.
بهتر بود خانوادهی آقای هاشمی رفسنجانی در این ماجرا رعایت جایگاه معزز روحانیت را میکرد و این چنین باعث تکدر خاطر یک مرجع معظم تقلید نمیشد و اما و اگرهای فراوانی را بهوجود نمیآورد. هرچند رفتارهای این خانواده و موضعگیریشان در عرصههای رسانهای بهویژه بعد از فتنهی 88 قابل تأمل و همسو با این حرکتهاست.